Despre noi

De ce Waco?

WACO SYSTEMS S.R.L. este importator exclusiv in Romania al dozatoarelor de apa rece si calda cu sistem de filtrare marca HYUNDAI WACOR.

Suntem dedicati sa furnizam clientilor nostri o apa plata pura fara a folosi clasicele butoaie.

Purificatoarele noastre de birou va furnizeaza o apa al carei gust este asemanator cu cel al apei de izvor de munte. Imaginativa ca sistemul de filtrare HYUNDAI WACO este asemanator cu cel al companiilor care livreaza apa imbuteliata, doar ca purificatorul nostru aduce apa proaspata in birourile dumneavoastra la costuri mult mai mici.

Niciodata nu ramaneti fara apa!

Solutia WACO prin purificatorul HYUNDAI WACO va reduce semnificativ costurile privind apa in comparatie cu solutia clasica a dozatoarelor de apa cu butoi si va furnizeaza o apa filtrata, sanatoasa, si fara limite pentru toate nevoile dumneavoastra.

Economisiti bani in timp ce investiti in sanatate si hidratare.

La instalarea aparatului de apa se foloseste un tub flexibil de 6 mm care se conecteaza direct la sursa dumneavoastra de apa si poate ajunge chiar si pana la cateva sute de metri, iar prin dozatoarele de apa cu dimensiuni diferite se pot gasi solutii pentru toate nevoile dumneavoastra.Instalarea lui nu necesita modificarea retelei de apa , este asemanatoare cu cea a cablurilor pentru telefon si computer si se face in 15-20 minute.

Purificatorul de apa HYUNDAI WACO este dotat cu 4 filtre performante si furnizeaza clientilor nostrii o solutie alternativa la apa imbuteliata. Sistemul de filtrare face ca apa sa treaca prin filtru sediment, filtru precarbon, ultra filtru si filtru postcarbon, si va garanteaza eliminarea tuturor sedimentelor si bacteriilor din apa . Procesul este asemanator cu cel folosit la apa imbuteliata, singura diferenta fiind ca apa este purificata in fata dumneavoastra si are un plus de prospetime.